Rehab besök 4 och Iriz har fått vara lös

Igår har vi äntligen varit på västra djursjukhuset igen. Iriz kom äntligen igång med löpet och har nu också avslutat det. Det har nu passerat  nästan 4½ månader sedan operationen.

Sjukgymnast ”J” klämde kände och tittade på henne i rörelse idag. Jag tyckte inte Iriz är helt hundra än men på god väg. ”J” tyckte hon byggt muskler med träningen hemma. Hon är någorlunda lika på bägge benen. Iriz var inte längre halt men slänger/knixar lite med benet när hon går.
Dagens water walk gick mycket bra inget fuskande och hon va koncentrerad på av hon gjorde.
Kommer nu att köra lite water walk 1 gång i veckan ett tag framöver. Och hemma kör vi på som tidigare men att vi även ska börja med att ha henne lite lös. Men inrådan från sjukgymnast ”J”.
Får se hur detta går hönsmamman i mig säger nej inte redan med rädsla för att hon ska skada sig igen. Men jag vet också att Iriz längtar efter att få springa i skogen.

Idag har Iriz varit lite lös en liten stund, eftersom vi fick tillåtelse igår. Iriz fick lite inkallnings övningar mellan husse och mig. Detta är verkligen en mil stolpe. En efterlängtad sådan, tycker vi alla.


Fler bilder här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *