Medeltidsveckan 2015

Årets medeltidsvecka är nu avslutad Man längtar och längtar större delen av året och sedan flyger den bara för, snabbare än man hinner reagera. Han vi då göra nått? ja vi gjorde mycket av de vi brukar mycket häng på ”kapitel” är givet både kväll och dag.

I år hade vi också en ny besöker i sällskapet, kusin Hanna. Så de vart ju att försöka visa henne vad som sker också. Så de vart fest kvällen på invigningsdagen, tornerspel i eldarnas sken, marknaden, eldshow i ruin och kamp man mot man m.m..  Lika roligt som alltid och kul att visa vad medeltidsveckan har att ge. Dock hinner man ju inte allt men vi hoppas givetvis att samma gäng är med även nästa år.

Iriz har skött sig bra även fast man mörker att hennes stora trygghet i livet (Wigge) inte finns med oss längre, bara själsligt. Hon har fått vara med på så mycket som möjligt och knät har orkat.


Fler bilder här.
2/83/84/85/86/8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *