Rehab besök 2 och 3

Iriz andra rehab besök hade vi redan innan vi åkte till Stockholm och Gotland. Tyvärr så har ju Iriz hamnat några steg bakåt då hon låg inne med magåkomman. Tappat både i hull och ytterligare i muskler.  På treadmillen gick det väldigt bra och Iriz gick så fint utan att fuska och skönt vart det på vibrations plattan efter

Idag däremot har vi varit på Iriz tredje rehab besök och de är ungefär 9 veckor sedan operationen. Sjukgymnasten tyckte att iriz nu börjar komma ikapp lite de hon tappade. Dock är hon fortfarande lite halt. Så de skyndas fortfarande långsamt med alla övningar.
Dagens treadmill pass gick sådär. Hon är lite disträ och lite extra vimsig nu då hon ska löpa inom en mycket snar framtid.
Litet uppehålla hos sjukgymnasten och treadmillen blir det nu under löpet men vi ska fortsätta jobba hemma.


Fler bilder här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *