Medeltidsveckan 2014

Så var vi tillbaka från medeltiden igen. Årets medeltidsvecka vart någon dag kortare än vad den brukar vara för vår del, men väldigt väldigt bra ändå precis som den alltid är.
Hundarna har skött sig exemplariskt. De är minst sagt mitt i uppmärksamhetens centrum stundtals.

Vädret har varit otroligt varm och svettigt. Varmaste medeltidsveckan på många år. Första dagen var det värme rekord och sommarens varmaste dag med 32,9 grader (SMHI) i Visby.
På onsdags kvällen fick vi dock regn
och de var verkligen ett skyfall. Vår kväll på kapitel blev snabbt avbruten och några av oss tog skydd på en närliggande pub precis som en hel del andra och resten av oss gick barfota, genom blöta och skrattande genom Visbys gator. Det verkligen forsade vatten på Visbys gator och det var vatten fall från taken och det var fontäner ur stuprören som inte orkade hålla vattnet där de först var tänkt. Så en kvälls promenad förbi TRIX eld show i nordegravar vart det inget av. Men är tacksam för en lägenhet att bli torr i.

Ja vad har vi då gjort. Umgåtts och haft skoj. Sett och varit med på de vi brukar, som picknick på fest kvällen på strand promenaden, Wisby torneringar och självklart många besök på marknaden och på oasen kapitelhusgården. Listan skulle väl kunna göras längre. Bilderna får prata för sig själv istället.


 
Fler bilder hittar ni här
söndagmåndagtisdagonsdagtorsdag

Föräldrarnas blogg om årets medeltidsvecka hittar ni här.

En reaktion på ”Medeltidsveckan 2014

  1. ………….elva månader till nästa medeltidsvecka……………..förhoppningsvis med nya kläder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *