2 veckor i Skåne

Vi var inte hemma länge innan vi åkte ner till skåne ingen och har nu haft två underbara veckor.

Som jag redan har berättat i bloggen har vi både firat Wigge och varit på medeltidsdag i Skurup.
Men vi har också hunnit med en hel del annat som att promenera vid vattnet, gå på loppisar. Varit nere vid köpmansmagasinet i Smygehuk som bjudit på veteranbilsträff och konstutställning. Besökt kungagraven/kiviksgraven, varit på Marsvinsholms teatern och mycket mer. Men de bästa är att vi gjort allt detta med de vi tycker om som så klart gjort allt mycket roligare.

Ingen av oss ville åka hem och absolut inte Wigge, verkade det som.  Han såg väldigt depppig ut efter att han blivit lagd i bilen. Men vi vet med säkerhet att de kommer flera minst lika underbara dagar och veckor i Smyge.

Bilder hittar ni här
torsdaglördag (medeltidsdag) – måndagtisdagonsdagtorsdag
fredag – måndag (Wigges födelsedag) – tisdagonsdagtorsdag

En reaktion på ”2 veckor i Skåne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *