Påskhelgen i Skåne

I onsdags tog vi bilen  och började vår första egna ”långresa”. Efter några timmar i bilen så kom vi till Smygehamn i Skåne och mina föräldrars nya hus där vi skulle spendera helgen. Ett fin och mycket trivsamt hus där vi hoppas på att vara så mycket vi kan.

Skärtorsdagen bestod av en promenad till kalkugnarna. Grillning och mys framför öppna spisen på kvällen. En mycket bra dag.
Bilder här.

Långfredagen började med en promenad till Smygehuk och köpmansmagasinet. Wigge han charmar. Utanför en liten butik så fick han kvinnor att stanna och klappa på honom både de som skulle in i butiken och de som kom ut.
Vi stannade till vid fiskrökeriet innan vi tog vägen längs vattnet hem. Väl hemma så väntade en del av släkten. Det vart påsk lunch och många skratt.
Bilder här.

Påskafton bjöd på fint väder och vi alla hjälptes åt att pyssla i trädgården. Medans Wigge låg på gräsmattan och hade koll på oss. Wigge verkar trivas väldigt bra och har verkligen bott in sig.
En kvälls promenad  vid vattnet fick avsluta denna dagen.
Bilder här.

Påskdagen kom och de var dags att åka hem innan alla andra påskfirare tänkte samma tanke som vi gjorde. Nu längtar vi så till nästa tur ner till ”Smyge”. Tack alla för påskhelgen.

Iriz har varit i Kållered  hos uppfödare Sanna under påskhelgen, för hon skulle åka på en LC tävling.
Hon har haft en bra helg tillsammans med sina kusiner och tävlingen gick bra. Hon placerade sig som nummer 2 med 262 poäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *